Expo Nord Oltenia

FacebookGoogle BookmarksLinkedin

Expozanti

ORGANIZARE EVENIMENTE -  Echipa noastra poate gestiona detaliile legate de organizarea de evenimente publice, corporate sau private.

INCHIRIERE SPATIU – Spatiile interioare si exterioare ale complexului pot fi inchiriate pe termen scurt sau lung, pentru birouri sau showroom.

LOGISTICA – OLTEXPO vine in sprijinul clientilor sai facilitand aranjamentele si contractarile pentru servicii de cazare, catering, rent a car, transport marfa, asigurari, servicii medicale, servicii bancare.

MANAGEMENT EXPOZITIONAL – Avem solutii pentru constructia de standuri, oferim consultanta privind participarea la evenimente expozitionale. Personalul OLTEXPO poate concepe si realiza  sondaje de opinie pe durata evenimentelor. Oferim consultanta in recrutarea si instruirea personalului suplimentar pentru evenimente.

RELATII PUBLICE SI PUBLICITATE – OLTEXPO vine in sprijinul campaniilor de marketing ale clientilor sai prin creatie de concept pentru evenimente conexe, productie publicitara, productie  spoturi audiovideo, publicitate in media locala si regionala, distributie materiale publicitare tiparite, recrutare hostess, amplasare de mesaje publicitare in interiorul si exteriorul complexului expozitional.

PETRECEREA TIMPULUI LIBER – Alegerea OLTEXPO ca locatie pentru evenimentele corporate sau team building-uri poate combina atingerea obiectivelor  de business cu un program inedit de petrecere a timpului liber, gratie multitudinii de obiective turistice, istorice si culturale din zona.